25. aug, 2019

Labradoren Simba

Simba er en gul Labrador Retriever, som eies av Vigdis.

5.juni klarte Simba en flott 2.premiering i bevegelig blodsporprøve.

3.august dukket dette opp på Vigdis sin profil på Facebook.

Da har vi deltatt på vår første ordinære blodsporprøve. Gikk ikke helt som håpet med en soleklar 0 🙈 men vi får prøve igjen. Han begynte sporet veldig bra, rotet litt i vinkel med avhopp men kom på igjen 🐾 kom til en bekk hvor han fant ut at det passet fint med et bad 🙄 og måtte jobbe endel for å komme videre. Gikk bra en stund frem til neste bekk 🙈🙊 og etter enda et bad kom vi ikke videre og måtte gi oss 😔 Dommeren var hyggelig, været var bra og bikkja er sliten 🤣 så greit nok.

11.august nullet Simba også på en ordinær blodsporprøve, dessverre, men

24.august klarte Simba en flott 1.premiering på ordinær blodsporprøve på Skarnes. Gratulerer så mye.

31.august klarte Simba en 1.premiering på ordinær samlet blodsporprøve i Snertingdal. Gartulerer så mye.

1.september klarte Simba sin tredje 1.premiering på ordinær samlet blodsporprøve i Snertingdal og kan nå tittulere seg N VCH (Norsk ViltsporChampion). Gratulere så mye.

Dette skrev Vigdis på facebook;

Vanvittig stolt og imponert over Simba i dag 😊 fikk en fin 1.premie på blodsporprøve i Snertingdal i går, og tenkte at siden vi først kjørte så langt så kunne vi ta med søndagen også. Våknet klokka 5 i natt av at det øste ned 🌧 innen vi skulle gå, hadde det sluttet å regne og solen stekte ☀️ fikk et spor med store deler over hogstfelt med kvister, groper, badekulper og elgtråkk 🙈 plundret på starten, og jeg syns vi rotet endel, men fant skanken på en dag hvor mange nullet. Kom oss likevel inn til en 1.premie 🤗👏🎉 og han har nå 3 1.premier på ordinære prøver og er champion 👏👏🍾

Del denne siden